Ads Area

APP BUSINESS LANDING PAGE RESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE V2.0

0

 


İçerik(toc)

Ücretsiz Uygulama İşletme Açılış Sayfası Duyarlı Blogger Şablonu v2.0'ı indirin (TR)

Uygulama İşletme Açılış Sayfası Duyarlı Blogger Şablonu Ücretsiz İndirin 2.0 - ThemeForest | Uygulama İşletme Açılış Sayfası Duyarlı Blogger Şablon v2.0 , en son teknolojiye dayalı, yaratıcı ve benzersiz bir tasarımdır. Tüm dosyalar açıkça düzenlenmiştir ve kullanımının ve düzenlemesinin kolay olacağından eminiz. İyi organize edilmiş bir tema ve ayarlaması çok kolay. Kullanımı ve gezinmesi de kolaydır. Herhangi bir Masaüstü, Dizüstü Bilgisayar, Masa, Hücresel veya Cihaz uyumlu.

İş Uygulaması Blogger Şablon işiniz için profesyonel bir görünüm verecek minimal ve temiz bir tasarım. Uygulamalar, açılış uygulamaları, uygulama açılış sayfaları, uygulama açılış şablonları, vitrin uygulamaları, uygulama şablonları, temiz uygulama açılış sayfaları, yaratıcı uygulama açılış sayfaları, açılış sayfaları, mobil uygulama açılış sayfaları ve modern açılış uygulamaları arayan herkes için uygundur.

Çok sayıda komut dosyasına sahip olmak bu şablonu ağır yapmaz, aksi takdirde daha hafif ve daha hafiftir. Diğerlerinin yanı sıra, mevcut özellikler, başlık gezinme düğmesi çizelgesindeki WhatsApp Formu ile zaten eksiksiz olarak donatılmıştır ve daha eksiksiz özellikler görmek için lütfen aşağıya bakın.

Download Free App Business Landing Page Responsive Blogger Template v2.0 (EN)

App Business Landing Page Responsive Blogger Template Free Download 2.0 – ThemeForest | App Business Landing Page Responsive Blogger Template v2.0 is a creative & unique design based on the latest technology. All files are clearly arranged and we are sure that they will be easy to use and edit. It’s a well-organised theme and very easy to adjust. Also easy to use and to navigate. Any Desktop, Laptop, Desk, Cellular or Device compatible.

The Business App Blogger Template is a minimal and clean design which will give a professional look to your business. Appropriate for anyone seeking apps, landing apps, application landing pages, application landing templates, showcase apps, application templates, clean application landing, creative application landing pages, landing pages, mobile application landing pages & modern landing apps.

Having lots of scripts doesn’t make this template heavy but is franker and lighter otherwise. Among others, the features available are quite complete already equipped with the WhatsApp Form on the header navigation button chart and please see below to see more complete features.

İndir/Download

Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Reklam Alanı

Reklam Alanı